Plastic Toilet Brush
| Product name: | Plastic Toilet brush |
| Item no.: | YL5502 |
| Product size: | 46 cm |
| Color : | Pink, blue, green, orange |
| Material: | PP |
| Temperature: | -20℃ ~ +120℃ |
| Packing: | 120 pcs /carton |
| Package size: | 49x36x66cm |
| Carton CBM: | 0.116 |
| Qty per 40HC | 70345 pcs |
| MOQ: | 5000 pcs (Negotiatable) |
| FOB port: | Shenzhen |
| Payment term: | TT,30% deposit before production, 70% balance against copy |
| of BL, Western Union or Moneygram before delivery, L/C | |
| Our advantages: | 1. We are manufacturer |
| 2. Good quality & Competitive price | |
| 4. Professional in export | |
| 5. 24 hours service | |
| 6. 100% reply email promptly |
| Packaging: | 1. Inner: polybag to protect the product | ||||||||
| 2. Outer: strong paper carton, PET strap. | |||||||||
| 3. Other packaging is accepted, negotiatable. | |||||||||
| Delivery: | 20 days to 30 days after receiving 30% deposit and everything is confirmed. | ||||||||
| Shipping: | By sea | ||||||||
| 1. Customer`s sticker accepted. Qty. negotiatable | |
| 2. Customer`s logo printing accepted. Qty. negotiatable | |
| Special service: | 3. Colors customized. |
| 4. Emboss logo in our mould accepted, qty.requirement | |
| 5. New mould is welcomed. Qty. requirement. | |
| 6. OEM welcomed | |
| 7. Special discount and sell market protection provided to excellent customers. |
1. Are you a manufacturer or trading company?
Answer: We are factory producing plastic houswares
2. Where is your factory? Can we visit your factory?
Answer: Our factory is located in Jieyang city, which is the biggest plastic producing base in Guangdong, China. You are welcomed to visit our factory.
3. How to visit your factory?
Answer: You can visit us from Hong Kong or Guangzhou, by plane or by train. We are near to Chaoshan airport.
4. How do you control the quality?
Answer: Our moulds are made of Steel #136 and 718 material. We use virgin PP material to produce, We keep our warehouse no dirt, and we have 2-3 QC staffs to check the products regularly.
5. Can you produce for us in our logo?
Answer: Customer`s logo is always welcomed. No problem.
6. What certificate you products have?
Answer: We have FDA certificate, we can also pass other test if needed.
7. Can we mix different items in one order?
Answer: You can mix different items for 1 x 20GP container or 1 x 40HC container. No problem. We have many good items for you to choose.
8. How do you develop?
Answer: We are creative. We have new items every 2 months. And we are so happy to send you the pictures of our new items regularly.

Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
Toilet Brush HolderNegotiableMOQ: 2000 Pieces
-
Plastic Curved Toilet Brush With HoldersUS$ 1.2 - 1.5MOQ: 2000 Pieces
-
WSY 503231 LIGHT PLASTIC TOILET BRUSH SHAPEDNegotiableMOQ: 1000 Pieces
-
Hot Sale Home Wall Black Toilet Brush HolderNegotiableMOQ: 100 Pieces
-
Trade Assurance Hot Selling Cheap Cleaning Clear Plastic Toilet Brush With HolderUS$ 0.3 - 0.35MOQ: 2000 Sets
-
Matte Finishing Toilet Roll and Brush Holder Sets With Holes DecorUS$ 0.3 - 30MOQ: 500 Pieces
-
Flower Toilet Brush With Decorative Toilet Brush Holder Flush Toilet BrushUS$ 4.17 - 4.17MOQ: 1000 Units
-
Stainless Steel Polished Brush HolderNegotiableMOQ: 200 Pieces
-
2018 New Design Stainless Steel Toilet Brush Holder for BathroomUS$ 2.7 - 2.8MOQ: 1000 Pieces
-
Best Price Stainless Steel Round Toilet Cleaning BrushUS$ 4.5 - 5MOQ: 500 Pieces