Hebei Haihao Group Steel Flanged Pipe
Specifications
1.steel flanged pipe2.good quality with best price
3.SCH5~SCH160 XXS
4.OEM service
steel flanged pipe
All goods should be packed in sea worthy export plywood cases & pallets, streched wrapped with nylon.
Hebei Haihao Group is a powerful company in China,having been in this line for more than 30 years. And Haihao Group has good reputation in domestic and foreign markets.
Our factory show:
Producing equipment show:
Our company has advanced equipment as below.The machines meet high pressure,medium pressure and low pressure pipe fittings. No matter how big or thick your products is,we can do it according to the standard or your drawings.
Our cetificates show:
Our company has got ABS,ISO,HSL,BV CERTIFICATES.
Application Range:
1.Payment Term: 30% down payment by TT and 70% before shippment.
2.We accept SGS inspection before shippment.
3.Free samples can be sent.
Quality makes markets and honesty serves clients!
Customer satisfaction is our ultimate goal !
Welcome you to pay a visit to our company for cooperation and mutual development!
Question 1: How many staff working on your plant?
Answer: 660 workers and staff members with a strong technical force, including 26 engineers, 48 assistant engineers and 68 technicians.
Question 2: What kind of certificate do you have?
Answer: ISO,API,ABS CERTIFICATES.
Question 3: What market experiences do you have?
Answer: We have experiences of working in Russia,USA ,Germany Korea,Vietnam, India ,Indonesia, Malaysia, Philippines,Iran, Kazakhstan, Romania, Costa Rica, Georgia, Kuwait,Turkmenistan, Ukraine and Jordan etc. market.
Question 4: What kind of largest diameter seamless and welded pipe fittings available to producing in your workshops ?
Answer: ELBOW( largest diameter seamless 30",welded 96" )
TEE( largest diameter seamless 24",welded 96" )
REDUCER( largest diameter seamless 24",welded 96" )
Question 5: Do you have the laboratory in your factory?
Answer: Yes, we have.
Question 6: Can you supply FASTENERS?
Answer: Yes, we can supply Bolt, U-bolt and screw nut.
Question 7: What test do you usually do?
Answer: After production, we will make NDT inspection. About elbows, usually we use ultrasonic test by a certain percentage. If client needs special requirement,we will make as per their requirement.
Question 8: Are you able to take small order? Because we are only small company. Most of the sales are small order from client.
Answer: Yes, we take small order.
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
Wholesale FRP Round Tube, Free Technical Support, Sample Available, Fast DeliveryNegotiableMOQ: 300 Cubic Meters
-
ASTM A106 Grade B Seamless Carbon Steel Pipe | ASME B36.10M | High-Quality Chinese SupplierUS$ 0.45 - 0.55MOQ: 100 Kilograms
-
Steel Pipe & Tube & Cast Pipe,K7、K8、K9、K10、K12;C20、C25、C30、C40NegotiableMOQ: 5 Metric Tons
-
ASME SA335 Seamless Ferritic Alloy Steel Pipe for High Temperature ServiceNegotiableMOQ: 1 Metric Ton
-
ASTM A53 Grade B Hot Dip Galvanized Steel Pipe Round OD 88.9mm Wall 5.5mm ERW 6 MeterNegotiableMOQ: 1 Ton
-
Customizable GB Seamless Pipe 300 Series Stainless Steel 904L 89mm Outer Diameter Welding Cutting 2B Bright Surface Finish ASTMNegotiableMOQ: 1 Ton
-
Steel Pipe & TubeNegotiableMOQ: 2300 Tons
-
Underground Pipeline 3PE Anti-corrosion Steel Pipe, Factory Direct SupplyNegotiableMOQ: 1 Ton
-
ISO2531 En545 En598 Class K7 K9 Water Suply Ductile Iron Pipe PriceUS$ 485 - 505MOQ: 10 Metric Tons
-
Advanced Food Packing Machine With Touch Screen Control for User-Friendly OperationUS$ 76.5 - 80MOQ: 10 Combos








