Family Rides Inflatable Equipment Rock Climbing Wall
Family Rides Inflatable Equipment Rock Climbing Wall
Climbing Sports Inflatable Rock Climbing Wall encourages your children to be active. It is designed to be used indoors and outdoors. The Inflatable Rock Climbing Wall is easy to set up. It inflates in only several minutes with the included blowers and features a climbing surface and a covered play area for your children.
Material
Our material is Double layer PVC coated With Mesh Net, we Named it PVC Vinly . We also call it 3 layer PVC vinyl .To do sealed inflatable products, 0.55mm Thickness to 0.6mm Thickness is the most frequency USE material . We normally will use such thickness to do inflatable slide ,inflatable game ,inflatable bouncer .
Quality Control
Double stitching throughout the unit with triple stitching
Quadruple stitching in key areas inside the base of the unit
Extra webbing reinforced strip on all the stress points and interior panels
Different styles and different handles for climb wall
Advantage of our products
1.Well and High Quality Control ,
2.Prompt Delivery ,
3.New Product ,
4.Customer's Design and Logo are Welcome ,
5.Competitive Prices ,
6.Fit for Gifts or amusement park,
7.Earth-friendly Products ,
8.In a Variety of Design ,
9.Small Order Acceptable ,
10.ODM and OEM Accepted
1).The inflatable slide packed in strong PVC tarpaulin bag.
2). Blower packed in carton.
Question 1. What are the differences between sewn inflatable items and sealed items?
Answer: Inflatable sewn items need constant blowing. The Sealed items is processed by heat welding technology and only need one time blow up. Usually sewn items are lower costs than Sealed items.
Question 2. Can I have custom design with personal company logo or wording?
Answer: For all our inflatables, the customerized logo and wording is available. And we will confirm the design with you before production, so you will surely get what you want for actual use.
Question 3.What kind of payment do you accept?
Answer: We prefer T/T, West Union. For order < US$5000, we prefer 50% deposit.
Question 4. How long will it take to produce?
Answer: It all depends, large quantity will need more time. We will get start with the design once received the deposit. After the design is confirmed, we will arrange the production. Usually, the production will take about 2-3 weeks.(Exception for urgent order)
Question 5. How long will it take for the delivery?
Answer: By express and air will take about 7 days, while by sea will takes about 25~35 days.
Question 6. Are you a manufacturer or a trading company? Does your company pass any certificates?
Answer: We are a inflatable manufacturer with more than 10 years experience. We have CE, EN14960, UL, ROHS and other certificates.
Question 7. Do you offer accessories like blowers/pumps, repair kits ?
Answer: Yes, each item is equiped with enough CE/UL blowers/pumps(according to the electric system in your country) and repair kits.
Question 8. Can I check the quality before delivery?
Answer: Yes, once the production finished, we will send you the pictures to check. Welcome you visit our factory to check the quality.
If you have any interests, welcome contact us !
If you have any interest, please feel free to contact us !
Send Inquiry to This Supplier
You May Also Like
-
Rock Climbing Wall SupplierNegotiableMOQ: 1 Unit
-
Wooden Combined Training Climbing FrameNegotiableMOQ: 1 Combo
-
2016 Outdoor Inflatable Rock Climbing Wall Inflatable Climbing Games Cheap on SaleUS$ 150 - 800MOQ: 1 Piece
-
Inflatable Basketball Shooting Game With Ball for CommercialUS$ 230 - 330MOQ: 1 Piece
-
LT-2098C Rotating Kids Wall ClimbingUS$ 1 - 9,500MOQ: 1 Set
-
Used Rock Climbing Wall for CommercialNegotiableMOQ: 1 Piece
-
Adults Outdoor Climbing Wall, Inflatable Rock Climbing Wall, High Quality Inflatable Climbing WallsUS$ 900 - 2,000MOQ: 1 Piece
-
Top Inflatable Obstacle Course Inflatable Outdoor Attractions Maze for AdultUS$ 800 - 1,500MOQ: 1 Piece
-
2017 Top Selling Adults Outdoor Inflatable Kids Rock Climbing WallUS$ 398 - 4,299MOQ: 1 Piece
-
Inflatable Rock Climbing Wall, Inflatable Rock Climbing Wall Price for SaleUS$ 1,400 - 2,800MOQ: 1 Piece






